Alimentație și sănătateOameni

Veniturile cosmetologului Cristina Gliga s-au dublat, în câteva luni. Care este secretul?

Cristina Gliga, cu beauty studio la București: „Au început minunile, când viața mea nu se mai învârtea...”

Business-ul crește numai dacă evoluează și omul din spatele lui, este convinsă cosmetologul-estetician Cristina, care și-a mutat afacerea la București. E deținătoarea salonului de înfrumusețare Beauty Health Studio.

„Gândacii din capul meu mă limitau. Poți merge la toate business training-urile din lume, dar nimic nu se va schimba până nu te vei schimba pe dinăuntru. Toți fug după cifre și venituri, dar nu înțeleg că succesul vine din interior. A trebuit să fac ordine în viața mea ca să îmi meargă bine.  Am închis toate situațiile, acolo unde a mai fost ceva de spus, acolo de unde am plecat cu inima grea, acolo unde era loc de recunostință – nu de ură și supărare. Am încheiat relații, discuții interioare care durează 10 -15 ani.  Am vorbit cu persoane despre care credeam că nu le voi mai vorbi niciodată”, începe să îmi povestească ea, când o întreb de unde a avut curajul să lase masa și casa din Moldova, ca să pornească o afacere în metropola frumuseții, a modei. În fine, am senzația că la București e o concurență acerbă în domeniul ei de activitate.

Cristina e convinsă astăzi că, punând punct pe situațiile care au durut în trecut, apeși, de fapt, butonul restart.

„Business-ul meu crește atata timp cât cresc eu, situațiile complicate pe care le am în afacere nu mai sunt o povară sau o problemă pentru mine. Dimpotrivă, sunt o șansă de a crește, de a găsi soluții. Echipa care se adună in jurul meu e formată din oameni dispuși să crească.”

A început să îi meargă oficial bine după întâlnirea cu Marius Spiridon de acum un an.

„Eram obosită, lipsită de energie și motivație, credeam că este o plafonare profesională. Bullshit , acum zic. La o tabără de oratorie, am avut un exercițiu, să spargem o placă de lemn cu palma. Cele 2 încercări ale mele au eșuat, la care am izbucnit în plâns și am fugit din sală. Marius Spiridon, invitat special la această tabără, după ceva timp s-a apropiat de mine, unde eu stăteam cu privirea țintită spre un perete alb și pur și simplu plângeam întruna. Am vorbit, iar în 5 zile eram deja la Marius Spiridon la sesiune, dar nu singură ci cu soțul meu. Relația noastră, din acel punct, a reînviat.”

Cum știi că Marius Spiridon nu este un șarlatan, care vinde gogoși despre succes și are ca scop doar propria îmbogățire? Poate succesul tău îți aparține, în exclusivitate, ție?

„Dacă era să fie un șarlatan, probabil mâncăm momeala și acum eram în aceeași situație, în care eram 1 an în urmă. Eram frustrată și lipsită de energie. Dar acum sunt fericită în relație, am armonia pe care o căutam, am o afacere care prosperă, adun în jurul meu oameni care mă inspiră și creștem împreună, limitele puse de mintea mea s-au dizolvat. Filosofie, psihologie, psihoterapie, orice poate fi subscris sub ceea ce face Marius Spiridon. Inima mea îmi spune să scriu că astăzi, datorită și cu ajutorul lui, sunt ALTFEL, sunt femeia care voiam să fiu. RESPONSABILITATE, AUTENTICITATE ȘI INTEGRITATE sunt valorile, care dacă ar sta la baza fiecărui om de pe planetă, viața ar fi plină de pace, armonie și iubire”, încheie Cristina.

Marius Spiridon vine la Chișinău pe 6 aprilie. Marius și-a demarat aventura cunoașterii în Munții Stâncoși din centrul Statelor Unite, la începutul mileniului 3. El s-a format ca om și leader în mijlocul tribului de indieni Navajo, fiind numit „Tatanka” (Zimbrul) de către familia sa de suflet din cultura Diné. Alături de ei a căpătat acces la metodologii ancestrale de dezvoltare a puterii personale a omului și a comunităților din care face parte. A fost călăuzit de cei mai înțelepti oameni din tribul său în călătoria sa spirituală. Abordarea sa directă a prezentului și a acțiunii l-a propulsat în mai puțin de 5 ani în managementul celui mai mare retailer de produse electronice din SUA, unde a inspirat spre succes mii de oameni.

Detalii despre bilete găsiți pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/events/316688622530867/

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close