Alimentație și sănătateDespre copiiOameni

Bucatele tradiționale ale altor popoare, cu ambasadă la Chișinău, vor fi servite la MoldExpo

Clubul Internațional al Femeilor din Moldova organizează cel de-al 23-lea Târg Internațional de Caritate. În acest an, evenimentul va avea loc duminică, pe 8 decembrie, între orele 10:00 și 16:00, în Pavilionul Central  al CIE Moldexpo.

„International Charity Bazaar” unește, pentru o zi,  comunitățile naționale și internaționale, pentru a vedea obiceiuri legate de sărbătorile de iarnă din întreaga lume. Evenimentul e caritabil, toate donațiile acumulate vor fi distribuite sub formă de granturi organizațiilor non-guvernamentale care implementează proiecte de susținere a copiilor și a femeilor din grupuri social- vulnerabile.

Ambasadele și organizațiile internaționale acreditate în Moldova, organizațiile de caritate,  producătorii locali și meșteri populari participă la târg. Astfel, vizitatorii vor face înconjurul lumii, fără a ieși din Chișinău. La Charity Bazaar veți găsi produse alimentare, băuturi, cadouri cu tematica sărbătorilor de iarnă, bucate internaționale și veți avea șansa să câștigați premii fantastice la tombolă.

Peste 6.000 de persoane vizitează evenimentul în fiecare an și, datorită sponsorilor generoși, se colectează în mediu  35.000 de dolari pentru organizațiile caritabile locale, care le acordă asistentă femeilor și copiilor defavorizați.

Scopul „International Charity Bazaar” pentru anul 2019 este de a colecta cel puțin 50.000 de dolari, pentru a susține mai multe proiecte din cele 111 aplicații pentru granturi în 2020.

Intrarea costa 25 de lei și include și un bilet gratuit pentru  tombolă.

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close