Alimentație și sănătateOameni

Campioana europeană la Spa Masaj, Daria Goroșenco, ne va arăta cum întinerim fața. Sfaturi simple, ușor de urmat!

De câteva luni sunt foarte interesată de masajul facial, pe care unii îl numesc Yoga facială. Urmăresc mai mulți instructori, dar mai ales pe Daria Goroșenco - fenomenala femeie care a câștigat titlul de campioană europeană la Spa Masaj și care a inventat mai multe produse senzaționale pentru îngrijirea feței.

Carantina anunțată de autorități, în plină pandemie, nu a trecut pentru Daria în zadar. A folosit acest timp ca să elaboreze 15 tehnici spectaculoase de prevenire a îmbătrânirii, dar și de întinerire, atunci când există deja semne de îmbătrânire a feței. Daria practică masajul facial de cinci ani și îl recomandă:

  • dimineața, pentru limfodrenaj (scoate umflăturile de după somn)
  • seara, pentru relaxare și un somn cât mai dulce.

Citește și: https://dariagorosenco.com/folosim-sau-nu-uleiul-in-rutina-de-ingrijire-a-tenului-vezi-cateva-sfaturi/

„Înainte de a face masajul este important să fie curățată fața foarte bine. Nu recomand uleiurile, ci cremele potrivite după tipul tenului.  Joi, 20 august, începând cu ora 20.00, o să povestesc despre procesele de îmbătrânire, despre alimentația care face îmbătrânirea tenului să întârzie, apoi vom face în timp real automasaj facial.  La sfârșitul webinarului voi oferi cadouri – reduceri la procurarea unui bilet de intrare în maratonul meu de frumusețe. Deci pe 24 august voi da start primului maraton de frumusețe cu o durată de 21 de zile. Femeile vor învăța împreună cu mine să își facă singure masaj la față”, mi-a povestit Daria.

Eu personal recomand, insist să încercați masajul facial, veți observa schimbări în foarte scurt timp. Pe mine mă ajută să scot umflăturile de pe feță dimineața, să îmi accentuez pomeții și să îmi ridic pleoapa. 

Te invit să te înscrii la webinarul gratuit al Dariei Goroșenco, aici: https://dariagorosenco.com/curs/

 

 

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close