Alimentație și sănătateDespre copiiOameni

Care este rolul energetic al femeii în familie și ce o împiedică să construiască o relație armonioasă cu partenerul ei?

Energia femeii poate fi asemănată cu un izvor din care toți membrii familiei beau apă. De ea depinde dacă sistemul prosperă, stagnează sau degradează.

„Noi am fost lipsite de cunoștințele ancestrale, acum vedem doar o frântură din peisaj, vedem numai borșul sau spălatul podelelor, nu vedem ce stă în spatele acestor acțiuni. Ce se află în spatele borșului? Cred că mulți ați auzit de Masaru Emoto, un cercetător japonez care a studiat acțiunea gâdnurilor și a cuvintelor asupra apei, el a demonstrat că apa le memorează și că starea omului de alături i se transmite apei. Atunci când femeia gătește borșul, care este din apă în mare parte, ceea ce gândește ea – griji, luptă, frică, emoțiile ei, se transmit prin apă. Gătitul este ca o meditație prin care poate să facă două lucruri:

  • să-și pună dragostea, pacea interioară, care devine medicament pentru întreaga familie
  • să nu își controlează stările, care pot fi diferite (de ex. se poate gândi la cum nu este acceptată la serviciu, că are probleme cu șeful) și să creeze starea care afectează totul în jur. Femeia, dacă nu găsește pace interioară, îi afectează pe alții. Când femeia nu este bine, toți din casă suferă”, explică Iulia Linga – creatoarea grupului De la Femeie la Femeie, pe Facebook. 

Iulia este și master practician în programare neuro-lingvistică, o aprigă cercetătoare a feminității, a legilor Universului. A pornit căutările în momentul în care a simțit că ceva nu funcționează așa cum trebuie, deși făcea totul perfect. Era o mamă și o soție, despre care toți din jur ar spune: „Este ideală”. Dădea totul pentru familie, iar în suflet simțea un gol imens. Noi suntem suflete care am venit pe Pământ pentru creștere personală, nu poate fi cineva mai important decât altcineva. Nu poate fi soțul, nici măcar copiii nu pot fi mai importanți decât sufletul femeii, este una din lecțiile pe care le-a învățat. 

„Atunci când ne abandonăm în favoarea soțului, că uite, gata, eu îți aparțin ție, atunci renunțăm la cel mai mare dar al nostru – la suflet, la stările la care trebuie să ajungă sufletul nostru. Atunci când femeia i se dăruiește bărbatului, comite o iresponsabilitate față de propria viață. Nu mi-e frică să spun asta. Eu am fost acolo, de acolo au pornit toate căutările mele ale feminității. Am fost în punctul în care m-am dedicat total și am dispărut ca femeie, ca personalitate. Eram dedicată și credeam că soțul, familia și copilul sunt „lumea mea”, totul. Astfel distrugem totul. Totul în casă se bazează pe energia femeii. Dacă femeie rămâne goală (n.r. „energetic), nu mai are nimic de oferit, se autodistruge, distruge familia.”

Cine este bărbatul cu care femeia ajunge să întemeieze o familie?

„Niciun om nu vine lângă altul din întâmplare. Partenerul de lângă tine e ales ca să te trateze. Sufletele noastre se înțeleg să se întâlnească pe Pământ ca să se elibereze reciproc de atașamente nesănătoare, ca să învețe să iubească sănătos, nu că tu îmi ești dator mie, iar eu ție. Este o dependență de copil. Relația de cuplu ne vindecă de cele mai grele păcate, nu în sensul religios, ci trăsături care ne încurcă să iubim cu adevărat, necondiționat.”

Femeia are o energie creatoare și, invers, distrugătoare, atunci când nu este în armonie cu ea însăși, cu dorințele și nevoile sale. 

  • Dacă o femeie vede în bărbatul de lângă ea doar lucruri negative, acestea se amplifică. Trebuie să vadă și lucrurile bune. Când o femeie își umple interiorul, îi inspiră pe toți din jur. Oamenii din jur se transformă. În câmpul ei vrei să faci mai mult.
  • Prosperitatea materială vine la bărbat pentru o femeie, din punct de vedere divin. Știți vorba „în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică”? Despre asta e vorba. Atunci când bărbatul își unește viața cu o femeie, i se trimit de la Dumnezeu resursele materiale. Banii sunt o energie, la fel ca apa. Venind la tine, îi dai mai departe, să îi dai ușor. Dacă îi dai cu frica de a nu-i mai avea, nu se vor întoarce la tine.
  • Nimeni din familie, nici femeia însăși, nu are nevoie de sacrificii de sine. Atunci când o femeie spune: „Eu dau totul pentru copii, pentru soț, pentru familie” e ca și cum o bancă ar da un credit pe care nimeni nu l-a cerut. Este băgat acest împrumut cu forța. Se pierde dragostea și dăruirea din dragoste. Inevitabil, femeia va cere ceva înapoi, în schimbul „sacrificiilor” sale.
  • Femeia are mai multe energii: de mamă, amantă, fetiță, gospodină. Nu trebuie să le vedem ca pe obligații, ci ca pe energii din care este construită. Atunci când este în armonie cu ea însăși, gătitul, îngrijirea copiilor și tot restul vin natural, din bucurie. Este important ca femeia să aibă rezervorul iubirii plin.
  • Energia „fetiței” din femeie este importantă. Bărbatul se îndrăgostește de femeie atunci când trăiește starea asta de fetiță – e ușoară, zglobie, ea se simte liberă și atotputernică. Deseori, când devine mamă, femeia pierde această fetiță din interior.

Vedeți interviul integral, mai jos. Aderați la grupul De la Femeie la Femeie, creat de Iulia, pe Facebook, în cazul în care v-au părut interesante informațiile furnizate de ea. Tot dacă doriți, dați follow la profilul meu de Instagram – @annasmolnitchi, ca să nu ratați alte LIVE-uri.

Citește și: http://apostrof.md/live-for-life-interviuri-invioratoare-pe-timp-de-carantina-iulia-linga-ne-a-explicat-cauzele-energetice-ale-coronavirusului/

Vezi și: http://apostrof.md/ce-il-atrage-pe-barbat-la-o-femeie/

Poate te interesează: http://apostrof.md/o-viziune-spirituala-asupra-carantinei-semanam-bucurie-ne-descoperim-pasiunile/

Dar poate vrei să citești asta: http://apostrof.md/intrebarea-zilei-cum-crestem-imunitatea-raspunde-medicul-nutritionist-sergiu-munteanu/

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close