Alimentație și sănătateDespre copiiOameni

Cauți un filtru de apă? Recomand ionizatorul Kangen

Până acum 3 luni, am tot consumat apă îmbuteliată. Soțul meu era foarte sceptic în privința filtrelor de apă, de aceea căram zeci de butelii pe lună de la magazin, acasă. Mai trebuie să spun că era o bătaie de cap? În plus, am aflat nu demult, apa poate fi adusă și de la cel mai curat și sfânt izvor de pe muntele Athos, dar dacă stă în butelii din plastic, consideră că ai pierdut proprietățile ei gustative și calitative. Mai mult, te faci cu dăunători din cauza microplasticului.

Apa îmbuteliată în PET este mai periculoasă decât cea de la robinet. Atunci când temperatura din spațiile de depozitare depășește 20 de grade, încep să se elimine diverse substanțe chimice, extrem de toxice, în apă. Unele sunt chiar cangerine. Un studiu făcut în SUA, pe parcursul a 10 ani, a arătat că în sângele oamenilor care consumă multă apă îmbuteliată, se găsesc microparticule de plastic.

În 2021, Institutul din Barcelona pentru Sănătate Globală a cercetat apa îmbuteliată și a conchis: impactul negativ asupra mediului este „de pînă la 3.500 de ori mai mare decât cel al apei de la robinet”. De asemenea, cercetătorii consideră că impactul apei îmbuteliate asupra ecosistemelor este de 1.400 de ori mai mare decât cel al apei de la robinet, notează The Guardian. ISGlobal a descoperit că, dacă toată populația orașului ar bea doar apă îmbuteliată, acest lucru ar duce la dispariția mai multor specii de animale.

În plus, apa îmbuteliată a ajuns să coste cât combustibilul, deci a devenit o mare păcăleală. Oamenii cred că apa e mai bună dacă are un preț mai mare, dar nu este neapărat așa. În Marea Britanie, de exemplu, apa îmbuteliată costă de 500 de ori mai mult decât cea de la robinet. Așa că da, filtrarea apei de la robinet este avantajoasă din foarte multe puncte de vedere.

Socoteala noastră de acasă a arătat că ne costă mai ieftin să cumpărăm un filtru bun o dată, decât sute de butelii pe an. 

Căutările de filtru ne-au dus la Silvia Mitcu – distribuitoarea companiei Enagic – producătoare de ionizatoare Kangen. Despre apa kangen am auzit vreo 2-3 ani în urmă. Credeam că e un nou hype, o chestie de marketing pentru aburirea „ZOJ”-nicilor (adepților modului sănătos de viață). Am luat la testare un aparat Kangen, de generație mai veche, deci pe cel mai simplu. L-am ținut o lună. Ceea ce consideram reclamă, a devenit un fapt:

  1. De câte ori mănânc, atâtea scaune am. Scuzați detaliile, dar gravidele, de exemplu, o să mă înțeleagă cât de important este. Constipația nu a bucurat încă pe nimeni. Deci dacă am trei mese pe zi, de trei ori am scaun.
  2. Am uitat de retenția de apă. Nu pot să vă redau cât de rău era. La sfârșit de zi aveam picioarele umflate, tot timpul. Credeam că e o chestie genetică. Acum nici vorbă de așa ceva. Nu mai am retenție de apă, chiar dacă beau apă și noaptea. Nu mă trezesc cu fața umflată.
  3. Beau multă apă și oricât de mult aș bea, nu sunt balonată. După apa obișnuită imediat crește burtica. Cu apa Kangen nu se întâmplă asta. Deloc. Bei, apa este absorbită într-un mod uniform, nici nu o simți. Simți doar că nu îți mai este sete, că îți este bine.
  4. Pielea mea e mult mai hidratată. Folosesc mai puțină loțiune de corp. Până să descopăr apa Kangen, trebuia să mă ung din cap până în picioare cu o loțiune ca un pui care e gata să fie trimis la cuptor. După fiecare duș. După fiecare spălare de mâini. Altfel, mai ales iarna, mi se usca foarte tare pielea, până la răni.
  5. Mai târziu, când am instalat aparatul Kangen 8, cel mai nou model, a mai apărut un avantaj – funcția Strong Acid Water (apă acidă), cu Ph-ul 2,5. O folosim ca spray nazal.

Câteva zile în urmă, am descusut-o pe Silvia Mitcu despre cum funcționează apa Kangen, de este atât de minunată, și vă povestesc și vouă.

În primul rând, aparatele Kangen sunt proiectate, produse și asamblate în Japonia. Compania producătoare are o istorie de 48 de ani. În primii 30 de ani, aparatele se instalau în spitale, deci erau folosite la tratarea pacienților. Pentru mine e un indicator foarte bun. Aparatele Kangen nu doar filtrează apa, ci o și ionizează. Ce înseamnă asta? Ai răbdare și citește mai jos. Mai întâi, să răspundem la cea mai „dureroasă” întrebare.

De ce costă ionizatoarele Kangen mai scump decât alte ionizatoare și filtre de apă?

Prima reacție a consumatorilor care vor să cumpere aparatul Kangen este: „Dar de ce e atât de scump? Costă cât o mașină!” Cel mai nou model e 4400 de euro. Sunt câteva cauze pentru un asemenea cost:

  • calitatea japoneză
  • materialul scump folosit la producere
  • funcțiile aparatului: ionizare, alcalinizare și microstructurarea apei.

Deci aparatul Kangen nu poate fi comparat sub nicio formă cu un filtru obișnuit de apă.

„ Avem un cartuș de filtrare. Înainte de a merge în camera de electroliză, care este creierul aparatului, apa ajunge în cartuș, unde se înlătură clorul și alte substanțe dăunătoare. În stare sanată, apa se transportă în camera de electroliză. Aici are loc magia. Aici se separă apa alcalină de cea acidă. Camera de electroliză e formată din 8 plăci de Titanium. Titanium 99,9 – metal biodisponibil, cu o conductibilitate electrică foarte mare. Electroliții sunt placați cu Platină, care are o conductibilitate electrică, la fel, foarte mare. Asta face aparatul diferit de alți ionizatori și de filtrele obișnuite de apă. Titanium 99,9. Platină 99,9. Nu lasă nicio particulă metalică în apă. Sub influența electroliților, prin electroliză, se separă mineralele alcaline de cele acide. Procesul este instantaneu. Nu trebuie să aștepți nicio secundă în plus, ca să îți curgă apa în pahar. Printr-un furtun, în paharul consumatorului, vine apa alcalină, iar apa acidă se scurge prin furtunul de jos. În acest mod, ne scutim organismul de o muncă grea. Nu mai trebuie să facă aceste transformări cu resursele proprii.  Obținem apă potabilă cu pH-ul înalt.”

În timp ce producătorii de apă îmbuteliată doar ne povestesc despre PH, indicând pe etichetă chiar și PH 10, aparatele Kangen ne livrează apă cu PH-ul 9,5 sau 8,5. Pe bune. Aici vreau să subliniez: nu vă lăsați păcăliți de etichetele buteliilor. Acolo nu ni se spune cum au fost obținute mineralele, dar e bine să știm că se obțin pe cale sintetică. Cu regret, mineralele sintetice nu sunt asimilate de organismul nostru. Cum vin, așa sunt evacuate. Prin ionizare, în schimb, obținem o apă antioxidantă și alcalină, fără a omorî mineralele ce se conțin apă.

Efectul antioxidant și alcalin al apei Kangen 

Oxidarea e un proces natural, de care nu putem fugi. El există în noi, în oameni. Produsele de panificație, lactatele, alcoolul, băuturile carbogazoase sunt oxidante. Oxidarea este echivalentă cu îmbătrânirea. Apa Kangen conține multe molecule de hidrogen activ, ceea ce o face puternic antioxidantă. Când bei un litru de apă Kangen e ca și cum ai mânca un kilogram de afine, proaspăt culese de pe crenguță.  Apa și alimentele cu proprietăți antioxidante ajută la dezvoltarea bacteriilor bune în tractul intestinal.  Aceasta este explicația pentru digestia „ca ceasul” grație consumului de apă Kangen. Și pentru că are efect antioxidant, ajută la menținerea unui mediu alcalin în organism.

De ce avem nevoie în organism de mediu alcalin?

Sângele trebuie să fie fluid, ca să aibă capacitatea de transportare a substanțelor nutritive. Altfel, apar afecțiunile în corp. Constanta sângelui uman este pH-ul de 7,35 și 7,45. Dacă e mai jos de acești indicatori, începe procesul de îmbolnăvire. Indicatorii mai mari, invers, ne asigură o calitate înaltă a vieții. Cu apa Kangen avem PH-ul de 8,5 și 9,5. Cu apa Kangen ne ajutăm sângele să fie mai alcalin. Apa alcalina ajută la normalizarea fluxului sangvin și menține valoarea pH-ului din sânge. Majoritatea alimentelor pe care le consumăm creează deșeuri acide în organism, fapt care duce la dezechilibrarea nivelului de pH din sânge. Și atunci, organismul își reglează alcalinitatea din contul anumitor oaselor și dinților de exemplu. Apa alcalină ajută organismul să facă asta, ajutam organismal sa stabileasca acest echilibru. Apa alcalina hidratează puternic organismul și crește gradul de penetrare a oxigenului în celule. Ajuta la neutralizarea acizilor si la eliminarea toxinelor din corp

Mediul alcalin ține departe virușii. Cancerul, în general virușii, se hrănesc anume cu bacteriile din mediul acid. În 1931, biochimistul german, Otto Warburg, a câștigat Premiul Nobel in 1931 pentru cercetarile sale în domeniul respirației celulare, demonstrând că celulele canceroase sunt anaerobice (fără oxigen) și că au nevoie de aciditate. Warburg a demonstrat că celulele canceroase mențin un nivel de pH scăzut, până la 6,0 datorită producției de acid lactic și a nivelului crescut de CO2. Există o legătură directă între pH și oxigen. Un nivel ridicat de pH înseamnă o concentrație mai mare de oxigen în molecule, în timp ce un nivel scăzut de pH înseamnă un nivel scăzut de oxigen. Deci virușii au nevoie de mediu acid, nu de oxigen. La fel e cu virusul COVID-2019, pe care l-am înhățat și eu o dată. După 3 zile de dureri musculare și febră de peste 38, eram pe picioare, nou-nouță și cred că nu doar vitaminele, dar mai ales apa Kangen m-a ajutat. Consumam apa cu cel mai înalt pH.

Un pic despre compoziția apei

Apa este un lichid viu. Ea vine din galeriile subterane. Compoziția chimică e determinată de matricea rocilor. Din roci, apa ia magneziu, calciu, potasiu, sodiu.  Din roci se încarcă apa cu micro și macro elemente. Autoritățile au grijă să dezinfecteze apa și, apropo, nu fac o treabă rea. Am făcut un experiment în biroul Silviei, care a arătat că apa de la robinet este mai puțin acidă decât cea îmbuteliată, chiar și decât una dintre cele mai scumpe de pe piață. Și ca energie, apa de la robinet e mai bună decât cea îmbuteliată. Așadar, autoritățile curăță apa potabilă, pe care noi o primim din Nistru, de impuritățile foarte dăunătoare pentru sănătatea noastră. Ce face aparatul Kangen? Sub influența electricității și electrolizilor, separă mineralele acide de cele alcaline. Asta deosebește aparatul Kangen de filtrele cu osmoză inversă. E foarte important să cunoaștem că filtrele de apă cu osmoză inversă omoară toate mineralele naturale din apă, ca să o îmbogățească apoi cu cele sintetice.

Însă.

Mineralele sintetice nu sunt asimilate de organismul uman.

Aparatul Kangen păstrează toate mineralele naturale, cu plăcere absorbite de organismul nostru. Un alt avantaj e microstructurarea apei.

Ionizatorul Kangen face apa antioxidantă, alcalină și microstructurată

Plăcile interne ale ionizatorului, care conțin titan placat cu platină, schimbă structura apei de la robinet (care are 15-20 de molecule) pe grupări moleculare mai mici (de 4-6 molecule). În acest fel, crește nivelul de hidratare a organismului, a celulei. Știți vorba „Nu mușca mai mult decât poți înghiți”? Așa e și cu apa. Grupările mari de molecule sunt grele pentru noi. Așa se explică balonarea după consumul de apă obișnuită. Aparatul Kangen face apa ușor de asimilat.

„Apa compatibilă cu celula noastră umană ar trebui să aibă 4-6 molecule. Anume în camera de electroliză apa se transformă dintr-o structură dură de 18-20 molecule într-una din 4-6 molecule, ceea ce o face asimilabilă. Celula o absoarbe. Avem un drenaj limfatic înalt, o oxigenare a celulelor noastre în 10 secunde, în timp ce apa îmbuteliată are nevoie de 10 minute. Avem un transport rapid de micronutrienți către celule. Ajung rapid și evacuăm deșeurile cu ajutorul limfei. Anume limfa transportă nutrienții către celulă. Tot limfa e cea care evacuează deșeurile metabolice acumulate în țesuturi și celulă.

Grație capacității de restructurare, apa Kangen scoate pesticidele din fructe și legume. Apa Kangen pătrunde prin membrana roșiei, chiar și prin coaja groasă a portocalei și „sparge” grupurile de 16-18 molecule, divizându-le în grupuri de 4-6 molecule, o curăță de substanțele grele, toxice pentru organismul nostru”, explică Silvia.

Aparatul Kangen de ultimă generație, LeveLuk K8, pe lângă opțiunea pH 8,5 și 9,5, mai are și pH-ul 7, potrivit pentru copii, dar și pentru consumul în timpul mesei. Dacă nu poți rezista tentației de a bea apă în timp ce mănânci, lucru care nu este recomandat, alege pH7, ca să se asimileze mai ușor și să nu frâneze procesul de digestie a alimentelor. Ph 6 reproduce pH-ul pielii noastre și opțiunea e potrivită pentru spălarea părului, clătirea dinților, spălarea feței. Ajută la tonifiere, iar vara, pe caniculă, apa cu pH-ul 6 poate fi pulverizată pe față pe post de apă termală. Chiar și peste machiaj. Ca să ne salveze de zăpușeală. Apa cu pH-ul 2,5 e puternic acidă, o folosim în locul detergenților chimici din comerț pentru curățirea diferitor suprafețe din casă, dar și pentru tratarea durerilor de gât sau desfundarea căilor nazale. E cel mai bun spray nazal.

Uh, cam multă informație am adunat aici, nu-i așa? Dacă porniți pe calea informării despre filtrarea apei, vă recomand să faceți cunoștință cu aparatul Kangen. Puteți să testați apa timp de 2 săptămâni. Luați legătura cu Silvia de la Kangen for Life și încercați să consumați cel puțin 2 săptămâni apa. Nu are nevoie de mult timp, ca să îi simțiți beneficiile.

Eu sunt sigură că nu e departe ziua când aparatul Kangen va fi găsit în fiecare casă, nu va mai fi privit ca un obiect extraterestru, ci ca ceva la fel de obișnuit precum e cuțitul de bucătărie.

Mai multe informații, răspunsuri la toate întrebările care vă vin în cap, găsiți la Silvia.

Îi puteți scrie pe Facebook : https://www.facebook.com/kangenvoda.online

sau

pe Instagram: https://www.instagram.com/kangen.forlife/

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close