Oameni

Concert ROCK & Roll, la o bibliotecă publică din Chișinău! Intrare gratuită

Rock'n'Bibliotecă / Live at B.P. Hasdeu /

Ce pot avea în comun o bibliotecă publică și o trupă rock?

O cauză nobilă! The Wax Road și Biblioteca B.P.Hașdeu își unesc forțele pentru ca lecțiile despre sortarea corectă a deșeurilor să ajungă la cât mai multe școli și universități.  

Băieții vor cânta, iar ABS Recycling Moldova va face „treaba murdară” – va merge la elevi și la studenți cu informații despre cum pot reduce deșeurile și despre cum pot contribui la reciclarea lor.

Concertul Unplugged gratuit, va începe pe data de 15 septembrie, la ora 18.00. Suntem așteptați pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, 148.

Organizatorii vor colecta donații pentru compania de sortare și reciclare a deșeurilor pentru a susține inițiativa companiei ABS Recycling Moldova.

La eveniment, vinăria Basavin va servi oaspeții cu vin din pahare de sticlă, iar compania Dorna va oferi apă în sticle reciclabile.

La finalul concertului, se va organiza o tombolă, la care vor participa toți cei care au donat pentru cauza evenimentului. Câștigătorii se vor putea bucura de cadouri din partea partenerilor: librăria „Cărturești”, editura ARC, Biblioteca Municipală „B. P. Hasdeu”, vinăria Basavin dar și din partea trupei The Wax Road.

Să salvăm mediul de poluanți, împreună, pe ritmuri de Rock & Roll!

P.S. Acesta este ultimul concert al trupei The Wax Road din turneul european 21th Century Drama.

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close