Oameni

Cum formulezi dorințele ca să se împlinească negreșit? Explică Axenia Bot de la A LIFE Planner

Drumul dorințelor scrise pe o foaie, arse și băute cu șampanie, de Revelion, duce spre NICĂIERI. Există un alt drum, simplu de urmat, care ne ajută să ne trasformăm visurile în realitate.

Axenia Bot a mers pe acest drum de nenumărate ori și dă asigurări că mecanismul funcționează perfect. A început să își formuleze dorințele în scris, mai mult dintr-o glumă.

„Într-o zi de aprilie, în 2017, mi-am dus copilul la școală, m-am așezat să servesc o cafea la cafeneaua de la colț și pentru prima oară, în mod conștient, am completat liste cu dorințe. Am făcut-o direct în cartea „Vkliuchite serdtze i mozghi. Kak postroit uspeshnii tvorcheskii biznes”, scrisă de Daria Bikbaeva. Mi-am scris că vreau să beau o cafea cu un necunoscut pe Coasta Amalfi, Italia. Mi-am scris că vreau să decorez un eveniment în afara țării, să fie nunta unui milionar. Scriam și râdeam.  Eu mă ocupam atunci cu decorul, aveam proiecte mici, nunți în Moldova, buget maxim de 10-15 mii de euro, bani cu care nu prea ai ce face. Am închis cartea, pentru ca peste 4 luni, să văd pe profilul de Instagram al autoarei cărții,  un anunț: Facem un casting printre floriștii și decoratorii din spațiul CSI, Europa, care vor să participe la decorarea nunții lui Mihail Dashkiev – un coach în afaceri. Iar el, fii atentă, e milionar, și nunta era planificată să aibă loc pe coasta Amalfi, Italia!!!”

Axenia și-a anunțat imediat intenția de a participa, și-a depus CV-ul, a urmat un interviu, iar pe 17 septembrie zbura spre Amalfi, să decoreze o nuntă de milioane.

Așadar, care sunt regulile jocului? Cum scriem dorințele, ca să se îndeplinească? 

Dorințele trebuie să fie despre noi. Să ne vizeze pe noi. Deseori, femeile au dorința de a fi cu un bărbat anume: „Să mă căsătoresc cu X.” Astfel femeia forțează lucrurile. Dacă are o energie puternică, ar putea să îl atragă, însă mai târziu s-ar putea convinge că nu e ceea ce a vrut, că sunt total diferiți. De aceea, este corect să formulezi trăsăturile bărbatului pe care ți-l dorești alături, să descrii felul în care ai vrea să fie, în care ai vrea să fii tu în relația cu el. Astfel va exista o sincronizare, o potrivire.

Dorințele trebuie să vină din intenții curate. Dacă le pui cu scopul de a-i face cuiva rău, o să revină la tine ca un bumerang, cu suferință înzecită. Dorința ta trebuie să vină din inimă, din pasiune, dintr-un vis, ca să aducă armonie pe balanța vieții tale.

Dorințele trebuie formulate ca un fapt împlinit, fără negație. Spui: „Sunt recunoscătoare că locuiesc în căsuța mea albă, primitoare, cu geamuri și uși albastre, lângă pădure.” E greșit să scrii: „Vreau să locuiesc în căsuța mea…” Iar mai greșită decât ultima formulare este: „Nu mai vreau să locuiesc în apartamentul de la etajul 10…” Așadar, zici ceea ce vrei, descriindu-ți dorința ca pe un fapt împlinit, imaginându-ți cu lux de amănunte viața în circumstanțele la care visezi.

Dorințele trebuie să fie descrise amănunțit. Ca să primești exact ce îți dorești, trebuie să fii explicit, adică să oferi cât mai multe detalii. De exemplu, dacă vrei să slăbești, scrii așa: Eu am 60 de kg într-un corp sănătos, cu piele radiantă, cu un păr sănătos. Oferim cât mai multe detalii, căci poți slăbi și în circumstanțe neplăcute, de exemplu din cauza unei boli. Dorințele se îndeplinesc, dar noi vrem să fie îndeplinite într-un fel anume, altfel o să ne plângem că nu am primit ce trebuie. E bine să dai și un termen, căci poți slăbi 20 kg în 20 de ani, dar tu vrei să slăbești acum. Și atunci scrii: „Eu cântăresc 60 kg, în luna martie, mă simt minunat în corpul meu sănătos, tonifiat, cu piele radiantă, cu mușchii bine conturați, în plăcere.” În cazul femeii ajută plăcerea, adică trebuie inclusă neapărat în descriere.

Dorințele trebuie să fie urmate de intenție, apoi acțiune. Să revenim la exemplul Axeniei. Ea și-a formulat dorința de a decora nunta unui milionar. În momentul în care a văzut anunțul despre casting, a acționat imediat. A depus CV-ul, a făcut interviul, și-a luat biletele și a zburat.

Dorințele trebuie scrise într-un carnețel, cu pixul. Există un schimb de energie între minte, mână și hârtia pe care se așterne cerneala. În această simbioză se nasc energii făcătoare de minuni. Cât scrii, întreg corpul și sufletul sunt implicate în actul creației. Atunci când scrii, lași energia ta pe foaie. Apoi, poți urmări evoluția dorințelor tale. Odată ce le vezi împlinite, nu te mai poți opri, continui să visezi, la intensitate și mai mare. Așa a fost și cu Axenia. După nunta milionarului și-a setat dorința de a ajunge pe Maldive. A ajuns la scurt timp.

Să nu ne jenăm să cerem bani. Banii sunt energie, care trebuie să circule, așa cum circulă orice particulă de aer. Să îi cerem, să îi primim și să îi oferim ușor, atunci niciodată nu ne vor lipsi.

Axenia Bot a renunțat la afacerea cu decorul, iar astăzi se dedică în totalitate îndeplinirii dorințelor. A lansat A LIFE Planners , vinde carnețele pentru dorințe, pentru planificarea zilei și a anului. Își ajută clienții să înțeleagă mecanismul împlinirii visurilor și pregătește un curs de time managament. I-au dat aripi femeile care au început să îi scrie intens în pandemie, cerându-i sfaturi despre cum să își formuleze și să își îndeplinească dorințele. Feedback-ul nu a întârziat. Unele cliente i-au mărturisit că Axenia le-a schimbat viața. „E prea mult spus, nu sunt Dumnezeu”, crede Axenia. „Eu doar le-am ajutat un pic să cunoască legile acestei lumi, existente de mii de ani”, explică ea.

Te invit să urmărești https://www.instagram.com/alifeplanners/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close