Alimentație și sănătate

Dinți mai albi, într-un minut. Vezi soluția mea

Aproape 30 de ani am trăit cu gura închisă, mai mult decât deschisă. Eram complexată din cauza danturii. Ori mâncam prea mult dulce și periam rău dinții, ori karma e grea, dar cert este că încă în copilărie „trăiam” în cabinetul stomatologului. Aveam foarte des carii, prin urmare se plombau des dinții, de aici și semaforul din gura mea. Pe semne fiecare dentist avea culoarea lui preferată, căci fiecare dinte reparat era „îmbrăcat” altfel. Visam la un alb imaculat, așa că am restaurat 12 dinți din față, de sus.

Și dacă dinții de sus sunt imuni la ceai și cafea, păstrându-și culoarea, atunci cei de jos nu prea au imunitate. Îi vreau albi pe toți, de aceea am încercat pasta Blanx White Shock.

IMG_20190226_094105_Bokeh

Se folosește ușor, nu ai de citit instrucțiuni kilometrice (nu suport să citesc/să urmez instrucțiuni), durează puțin procedura, efectul de înălbire se observă chiar după primul periaj.

img_20190226_100345

Ce am făcut?

1. Am periat dinții cu pasta albastră.

2. Am desigilat aparatul acesta drăguț alb și am apăsat un buton. Începe să lumineze.

3. Am ținut aparatul cu arcul ăsta din plastic pe dinți și am dansat așa cu el, ca să treacă vremea mai vesel, timp de un minut.

4. Am clătit gura și m-am uitat în oglindă. Arătau un pic albaștri, cel puțin așa mi-a părut nuanța imediat după aplicare. Am mai clătit o dată și m-am uitat în oglindă.

pasta

„Da, sunt fără îndoială, mai albi! Îmi place! Yay!”, am mai făcut un dans, de această dată, al victoriei.

Îmi place foarte mult senzația de curățenie, pe care o simt și acum, la trei ore după periaj. Simt smalțul neted. Trec limba peste dinți și îi simt perfect curați. Am și un gust de prospețime în gură, de parcă aș fi mestecat o gumă cu mentă. Diferența este că, după gumă, efectul de prospețime trece repede.

În fine, tare îmi place! Printre altele, e mai ușor de aplicat decât un plasture înălbitor transparent, din care foloseam cândva. În plus, benzile alunecau și soluția din ele se împrăștia în toată gura, gustul nu era tocmai plăcut. Pasta Blanx nu are niciun gust, nu pișcă limba. Am decis că intru în primăvară cu ea!

Acum tot fac popasuri prin casă, pe la oglinzi, de parcă vreau să mă conving că sunt mai albi dinții sau poate mi-e frică să nu revină nuanța albastră. Haha! Dar serios vorbind, dinții parcă se fac tot mai albi și mai albi. S-au înălbit chiar și cei restaurați, de sus. Ooooof, ce îmi plaaaace!!!!!

O găsiți în farmaciile Felicia.

După know-how-uri în materie de frumusețe merg la Expoziția Beauty 2019, organizată de Centrul Moldexpo în perioada 28 februarie – 3 martie. Poate ne vedem acolo!

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close