Oameni

Fii sexy, chiar și cu zarzavaturile în mână! Eu 💚 Eco Mood

imageA trăi eco mai poate fi și sexy. Plasticul nu este la modă, sub toate formele sale (citește printre rânduri 😜). Vorbind despre pungile din plastic, trebuie să recunoaștem că relația noastră cu ele este una toxică. Ne poluează mediul și ocupă prea mult loc în sertar.

Torbele din stofe naturale merită să le facem loc în viața noastră! Sunt prietenoase cu natura, pot fi spălate și refolosite de mii de ori, nu se tem de greutăți.

Multe dintre gențile/torbele pentru cumpărături sunt eco, dar arată … „plictisite”, cam triste. Nici tu culoare, nici tu croială cochetă. Te uiți la ele și înțelegi că mai departe de magazin sau piață … cu ele nu te duci. Victoria Matei a găsit ac de cojocul fashionistelor, care sunt sexy chiar și cu zarzavaturi în mână.

 

A creat niște genți superbe din bumbac, pe care limba mea refuză să le numească torbe, la cât de stilate sunt.

Îți place să trăiești la foc mare, mediu sau mic? Ești genul hippie, funky sau cuminte? Oricare este răspunsul tău, deci indiferent de culoarea „mood”- ului tău de viață, cu ajutorul Victoriei găsești neapărat o geantă care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine. Victoria pictează desenul sau mesajul care să te reprezinte. Orice haină ai avea pe tine, pui geanta pe umăr cu mare mândrie și îți vezi liniștită de treburi.

Victoria Matei este inginer de profesie. Mai bine de un an a gândit ceea ce a ajuns și la mine în mâini – o geantă trainică, foarte comodă, spațioasă și stilată. Cu ea poți duce peste 10 kg de produse.

 

Ideea de a confecționa asemenea genți, împrumutată de la germani, a prins viață odată cu Emma – fetița drăgălașă a inginerului nostru. Prin urmare, maternitatea a adus-o pe Victoria în fața mașinii de cusut și multe ace a stricat până a găsit ața potrivită.

„Folosesc vopsea belgiană și franceză. Nu e atât de rezistentă pe cât aș fi vrut eu, de aceea recomand o îngrijire blândă, pentru ca desenul să reziste mult timp. Geanta se va spăla la necesitate, gentil, în apă călduță, fără înălbitor sau alți agenți agresivi.”

Mai ușor nici că se poate! Eu personal mă bucur că avem o asemenea alternativă la noi, acasă. Acum mai trebuie să le schimbăm și mentalitatea vânzătorilor care cred că ne oferă un serviciu extrem de calitativ atunci când ne bagă cu de-a sila pungi din plastic deși le spui: „Nu am nevoie, mulțumesc.”

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close