Oameni

Înnoiește-ți garderoba la prețuri foarte mici, ajutând-o pe pensionara Natalia Pușneac foarte mult!

Rochițe, fustițe, pantaloni de vară și bluzițe la prețuri de 100-140 lei. Natalia Pușneac așa și nu m-a convins că din vânzările la asemenea prețuri își agonisește niște bănuți pentru un trai decent pe timp de iarnă.

„Nepoatele îmi trimit hăinuțele din Turcia, eu le vând aici și strâng niște bani. Iarna îmi prind binișor. Am „parok serdtza” și grupă de invaliditate. Sunt pensionară, dar nu vreau să stau pe capul copiilor și a nepoților. Le este și lor greu…”

Așa că își încarcă binișor căruțul pentru piață și pornește pe jos spre centrul orașului. Are câteva cliente fidele, în rest, „le pescuiește” din mers…sau ele pe ea. Eu, un Pliușkin în fustă, am zărit-o de departe în parc. Îi arăta unei doamne tot ce avea în geantă. M-am apropiat și am întrebat: „Le vindeți?”

image.jpeg

Aproape în șoaptă, șovăind, cu vocea tremurândă, mi-a zis „da…” Se teme rău să nu se ia de „venitul ei uriaș” oamenii de la FISC. Atât mi-a trebuit să aud – că le vinde- ah, și prețurile, ca să scotocesc prin haine. Într-un final, am mers acasă bucuroasă cu o rochiță și o bluziță în culoarea mea preferată – albă.

Ca să nu lungesc vorba, dacă ești și tu femeia care are mereu puține haine, nu alergi după brand-uri și vânezi prețuri mici, sun-o pe doamna Natalia. Sigur o să găsești ceva pe placul tău. Nepoatele ei au gusturi bune!

Natalia Pușneac 0 (61) 147354

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close