Alimentație și sănătateOameni

LIVE for LIFE – interviuri înviorătoare pe timp de carantină. Iulia Linga ne-a explicat cauzele energetice ale Coronavirusului

Inspirată de Natalia Ciobanu, femeia care a pus pe pauză logopedia la Paris și călătorește prin lume cu rucsacul (numai anul trecut a vizitat 40 de țări), am lansat rubrica LIVE for LIFE pe Instagram. Sper să fie o rază de soare sau o sursă de informații utile pentru urmăritori, acum când suntem în carantină, deconectați fizic de oamenii dragi, de natură (președintele Igor Dodon face o excepție), de pasiunile noastre și de activitățile din afara casei care ne făceau plăcere.

În acest articol vin cu răspunsurile Iuliei Linga – Master Practician în Programare Neuro Lingvistică, la cele mai fierbinți și dureroase (pentru unii dintre noi) întrebări, tratate din punct de vedere energetic. Admit că unii le vor considera „povești cu zmei” (ca să îl citez pe unul dintre urmăritorii care a fost alături de noi), dar cu certitudine ne va face bine să ascultăm și să aplicăm recomandările Iuliei Linga.

Așadar!

Ce se întâmplă cu Planeta Pământ la nivel energetic astăzi, când lovește Coronavirusul?

Pe scurt, acest virus a venit ca o salvare, pentru a previni autodistrugerea oamenilor. În ce mod se autodistruge omul? Deconectându-se de sursa sa internă, dar și de Sursa Divină (de Dumnezeu), oamenii își urmăresc doar propriile interese, fug după averi și putere, le fac rău altora ca să își atingă scopurile. Alții, dimpotrivă, își neglijează propriile dorințe și acționează împotriva inimii care vrea cu totul altceva decât ceea ce fac ei. Atunci când inima, gândurile și acțiunile omului nu sunt în unison, se declanșează procesul de autodistrugere. Coronavirusul vine din dragoste divină, spune Iulia Linga, pentru ca noi – oamenii, să nu dispărem de pe Pământ. Planeta trece la o nouă vibrație energetică, iar cei ce nu „vor fi pe aceeași undă”, se vor îmbolnăvi sau poate chiar vor muri.

Să vă dau un exemplu. Corpul este un sistem care funcționează bine atunci când fiecare organ își îndeplinește funcția. Atunci când o celulă nu mai vrea să fie ficat, dar vrea să fie ochi, este considerată de organism celulă nocivă. Organismul își conectează sistemul de imunitate ca să readucă echilibrul. Unele măsuri sunt dure – de exterminare a celulei respective, însă e spre binele întregului organism să se întâmple”, explică Iulia.

Mai bine moare o celulă decât tot corpul.

„Acum când omul nu vrea să se conecteze cu ceea ce este interior, se axează doar pe ceea ce vrea el, pe egoism, este cu forța reîntors într-un anumit sistem care funcționează în întregime. Are loc o maturizare a omenirii. Așa cum copilul trece de la adolescență la maturitate, Pământul trece la o nouă vibrație. Iar noi trebuie să ajungem în unison cu aceste vibrații, ridicându-le pe ale noastre. Omul are un obicei – trăiește numai pentru el și în regim de autopilot, mașinal, fără să se oprească pentru a se gândi dacă merge în direcția corectă. Acum, în situație de criză, omul este scuturat, ca să își reevalueze relația cu partenerul, copiii, atitudinea față de serviciu, timp liber, față de tot. E scos din matricea în care făcea lucrurile mașinal ca să construiască un nou sistem, ascultându-și inima. Ce este cu adevărat important?”

De ce bătrânii sunt cei mai vulnerabili în fața Coronavirusului?

„Omul e tânăr cât învață. Bătrânii de regulă spun „Nu mă învăța pe mine, eu toate am văzut” și refuză să își schimbe viziunile, mentalitatea. Ei trăiesc mașinal, unii purtând ani de zile supărări foarte vechi. Bătrânii de regulă nu vor să evolueze spiritual, au un program rigid de gândire și nu prea văd ce este bun în jurul lor. Tind să critice, să judece, ceea ce îi duce pe o vibrație joasă.  De ce copiii trec ușor prin boli? Ei sunt fexibili. Nu sunt fixați pe o supărare de acum trei luni. A plâns, și-a manifestat emoția și a mers mai departe. Uite așa trebuie să treacă energia prin noi, să curgă. De fiecare dată când ne vom încăpățâna să nu ne schimbăm, viața o să ne aducă situații care să ne forțeze să o facem. Oamenii care la nivel subconștient nu mai vor să trăiască (conștient, dacă îi întrebi pe oameni, toți vor spune că vor să trăiască), oamenii care văd doar negativ în ceea ce îi înconjoară activează programe de autolichidare. De ce Coronavirusul atacă și persoanele cu diabet zaharat? Diabetul, psihosomatic, înseamnă pierderea dulceței vieții. Omul cu diabet nu mai simt dulceața sau bucuria în viața sa.”

Cu ce ar fi bine să ne ocupăm în carantină? Cum ne putem ridica vibrațiile?

Ca să fim în unison cu Divinitatea și Sursa Divină Interioară, trebuie să lucrăm la trei nivele, ca să ne ridicăm vibrațiile.

„Nivelul FIZIC- Să avem grijă de corpul nostru, să facem mișcare, exerciții fizice. Să mâncăm sănătos.

La nivel MENTAL– să ne relaxăm. Când corpul este încordat,mușchii se încordează și nu curge prin noi energia, nu ne putem conecta la Dumnezeul nostru interior.

La nivel SPIRITUAL – să observăm atașamentele noastre. Atașamentul emoțional produce agresivitate. De exemplu, am cumpărat o mașină scumpă. Dacă sunt atașat emoțional de ea, orice om va pune mâna, va intra în ea cu încălțămintea murdară, îmi va provoca agresivitate. Voi dori să îl distrug la nivel emoțional, energetic, pentru că a atentat la un obiect material de al meu. Este atașamentul meu față de această mașină. Tot ce avem în viața asta- copil ,soț, statut social, dacă le considerăm proprietatea noastră și nu putem trăi fără ele, vom simți agresiune față de cei ce vor face ceva împotriva lor.  Și atunci, intervine forța divină, care încearcă să elibereze sufletele noastre de atașament, lăsându-le fără obiectul atașamentului nostru, spre exemplu un accident sau furt. AStfel Forța Divină vrea să ne elibereze de iluzia că acea mașină sau un om ne aparține. Altfel zis, eu nu sunt acea mașină. Acum, când stăm acasă, putem urmări atașamentele noastre, ca să nu suferim mai târziu mai mult. Tot de ce suntem atașai va trebui distrus, luat, ca să înțelegem că noi , ca suflete, suntem ceva mai mult decât lumea materială.”

Ce fac atunci când îmi înțeleg atașamentele, prin urmare și fricile de a pierde ceva sau pe cineva drag? Coronavirusul mă va ocoli?

„Dacă vrei să faci acest exercițiu ca să nu te îmbolnăvești, ești pe calea greșită. Înseamnă că există o frică. Trebuie să facem asta cu intenția de a ne conecta cu sursa internă, ca să fim autentici. Scopul e să aducem în armonie ceea ce simt cu ceea ce fac și ceea ce gândesc. Când simțim una, dar facem alta, ne mințim pe noi, pe omul din față și Divinitatea. Iese o energie întreruptă. Trebuie să învățăm să fim autentici. Asta nu înseamnă să facem orice ne trăsnește prin cap, ci să nu ne inhibăm emoțiile. Să nu mai înghițim furia, nemulțumirea, asta cauzează boli. Să ne acceptăm emoțiile. Frica este un instrument de supraviețuire a omului Dacă nu ar avea frică, oamenii ar merge pe străzi contrar avertismentelor despre virus și s-ar întâmpla ceea ce se întâmplă în alte țări. În acest caz, noi îi suntem recunoascători fricii, căci ea ne protejează. Dar dacă luăm toate măsurile de precauție, stăm acasă și oricum ne este frică, atunci apar inclusiv problemele de sănătate.

Ce facem cu emoțiile? Cum le trăim? Ce facem, de exemplu, cu frica? Tehnici concrete

Putem să întrebăm Frica: „Ce ai vrea ca să te simți mai bine?” Ne relaxăm și ne ascultăm corpul, inima. Va veni un răspuns – un gând, un cuvânt.

Putem să ne imaginăm frica. Închidem ochii și vedem cum arată – în culoare sau gri. Ne uităm la formă. O privim și îi spunem: „Te văd, ești a mea, te primesc.” Fâcând acest lucru, deja te vindeci. Nu te separi de ea. La fel procedăm și cu alte emoții – furie, agresivitate, etc. Astfel ne ridicăm vibrația, căci ne vedem cu umbrele și lumina noastră. Nu trebuie să fugim de noi înșine. Ne uităm la frică și o întrebăm ce daruri ne-a adus, căci vine neapărat cu o lecție. Apoi lași imaginea să plece sau îi oferi tu daruri emoției tale, astfel integrând-o, fără să îți dăuneze.

Putem folosi terapia prin artă. Luăm o foaie și desenăm frica. Cum arată Coronavirusul în capul tău? Poate are tentacule și este gri. Pui întrebarea: „De ce ai nevoie, Frică? Poate îți vine o floare, muzică, orice.” Îi dăruiești Fricii ceea ce ai desenat. Apoi repeți desenul și vezi ce iese. Mai este frica acolo, înspăimântătoare?

Dacă desenul nu e punctul nostru forte, putem scrie de ce ne este frică. „Îmi este teamă că ar putea muri un om drag”, „că o să pierd venitul”.   O să iasă la suprafață lucrurile de care suntem agățați, o să vedem care sunt valorile noastre.

Respirația ajută foarte mult. Când ne este frică, se întărește plexul solar, privim știrile cu respirața întretăiată. Să încercăm să respirăm conștient, să inspirăm și să expirăm, deja ne vom simți mai bine.

Bucuria și râsul ridică vibrațiile. 

Odată ce ne-am lămurit cu umbrele noastre, să găsim bucuria vieții care ne va întări sistemul imunitar. Să nu accesăm sursele media care ne înfricoșează, să nu lăsăm informația negativă să intre în noi.

„În schimb, să accesăm informații bune pentru noi, care să ne inspire – filmele bune, comediile. Râsul și bucuria vieții sunt cele mai înalte vibrații ,fără să facem mare lucrur spiritual. Trebuie să găsim cât mai multe motive pentru a râde. Să ne conectăm cu copiii, ei sunt foarte curați, să ne uităm la ei, să vedem cât de ușor își schimbă stările, lăsând deoparte supărările. Să ne implicăm în jocul lor, în lumea lor magică, să ne deconectăm creierul, să fim în realitate cu ei.”

Iubirea și bucuria te conectează la Sursa Divină și îți aruncă idei despre cum să ieși din impas

O mare frică astăzi, în autoizolare, este pierderea veniturilor. Pentru cei care nu au bani puși deoparte, carantina e o mare provocare din punct de vedere financiar, prin urmare, psihologic și emoțional. Dar.

Dacă o să îți umpli acum capul cu gânduri negre despre cum să dobândești bani sau altceva îți dorești, fiind prins între patru pereți, în carantină, nu te vei putea conecta la sursa internă. Trebuie să revenim la calm, ca să fim deschiși să primim idei, să știm ce facem. Stând în casă , putem să folosim timpul ca să ne readucem în echilibru, pentru ca ulterior să putem obține ceea ce ne dorim. Toate ideile bune ne sunt inspirate anume atunci când suntem calmi, relaxați, în unison cu noi și cu sursa divină. Stresul ne face vulnerabili fizic și ne reduce posibilitățile de a atrage ceea ce ne dorim. În stres, atragem realitatea dezastruoasă pe care nu o dorim.

În încheiere, ceea ce considerăm noi „un eveniment nefericit” este o vindecare divină, care lecuiește o atitudine incorectă. Dar fiecare plătește propriile facturi. Dacă omul gândește negativ, va atrage tot ce corespunde cu asta. Există acest sistem divin cauză-efect. Și nu putem răspunde pentru întreaga omenire, ci numai pentru faptele noastre. Atunci când încercăm să îi învățăm pe alții să se comporte sau să gândească într-un fel anumite, naștem agresivitate. Atunci când îi judecăm și îi condamnăm pe oamenii care ies afară cu grătarele și nunțile, în plină carantină, ne încărcăm cu energie negativă. Vibrațiile noastre scad și ne simțim rău. Să ne orientăm spre vibrații înalte, create de emoții pozitive – compasiune, dragoste, să le dăruim imaginar iubire chiar și celor care, în viziunea noastră, greșesc.

 

 

 

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close