Alimentație și sănătate

Mirosiți cremele pentru copii. Noi am aruncat una la gunoi

La ce vă gândiți atunci când vedeți scris negru pe alb „Loțiune pentru copii”? Corect. Vă gândiți la o cremă din ingrediente naturale, cu miros neutru sau fără miros, hrănitoare, hipoalergenică. Într-o zi, am cumpărat o loțiune care a ajuns la coșul cu gunoi. Am avut neglijența să nu o mirosim în magazin, iar ajunși în baie…am regretat că a atins pielea fină a fetiței noastre. Crema mi-a amintit de tatăl meu. El poartă parfumuri cu un iz atât de puternic.

Am fost, ieri, la Moldexpo, la Exhibition Beauty 2019, ca să aleg câteva produse pentru copii.

IMG_20190228_121628

Tot pățitu-i priceput. După povestea cu acea cremă teribilă, având și doi copii, știu deja ce gen de produse iei, când ai bani de aruncat pe fereastră. Pentru că eu nu îi am, m-am oprit la standul U-Grow.

img_20190301_131716.jpg

– În primul rând, am ales 2 bavete fenomenale pentru fetița noastră de 4 luni, cu un imprimeu proaspăt, viu colorat! Mai mult decât imprimeul m-a cucerit compoziția: jumătate- bumbac, jumătate- poliester.

IMG_20190301_135153_Bokeh.jpg

Experiența noastră arată că bavețelele în exclusivitate din bumbac nu servesc mai la nimic. Fetița salivează atât de tare, că aș putea iriga câteva hectare cu saliva ei. Prin urmare, trece prin bumbac, udă hăinuța, lucru care a fost o mare problemă iarna.

IMG_20190301_110722

– Tot la standul U-grow am ales un biberon din sticlă!

  • Mi-a plăcut că e din sticlă, deci e ecologic în comparație cu biberoanele din plastic.
  • Are toartă, mai bine zis, două. Prin urmare, e un exercițiu bun pentru fetița noastră de 15 luni, care învață să bea singură din cană. Cu toarta de la cană nu prea știa ce să facă, dar cu biberonul nou s-a lămurit îndată.

IMG_20190301_132523

  • Nu curge în capac laptele. Punctul acesta este chiar foarte important, căci am ajuns să nu mai suport biberoanele din cauză că „explodau” și murdăream totul. Geanta mea și astăzi e în lapte, volanul de la mașină, scăunelul auto. Cum ridicam capacul, se împrăștia laptele…peste tot. E frustrant.
  • Presupun că nu va avea mirosul neplăcut pe care îl capătă în timp cel din plastic.
  • E important că biberonul din sticlă nu este greu.

– La U-Grow am găsit o cănuță mega pentru începători, are un pai în interior și se închide practic ermetic .

IMG_20190301_132038

Mi-am ales și mie o sticlă. Vine primăvara, stăm mult afară și vreau să beau multă apă. Asemenea sticle te motivează să te hidratezi constant. E ca un reminder: bea, bea, până la fund.

IMG_20190301_132753

Soțul meu este încântat de clippers. Eu prefer foarfeca clasică. Clippers U-grow au un inel. Așa, îi fixezi bine, ca să nu alunece.

IMG_20190301_110459

În general, brandul U-grow are multe lucrușoare utile pentru părinți, gândite să le ușureze viața, în același timp să le dezvolte copiilor niște abilități. Pisoarul pentru băieții de 1-4 ani m-a dat gata.

IMG_20190301_105724.jpg

Găsiți produsele U-grow la farmaciile Felicia.

Bun, să mergem mai departe. Am luat o loțiune de corp și un șampon/gel de duș pentru copii de la skincode, un brand elvețian.

IMG_20190301_133726_Bokeh

Pornind de la faptul că elvețienii au ceasuri, ciocolată, cașcavaluri bune și calitate în toate, mi-am zis să le încerc. Păcat că Emma încă nu poate face poze, ca să vă arăt diferența extrem de vizibilă după aplicarea cremei pe una din mâini. Când le pun una lângă alta, par mâinile a doi oameni diferiți.Loțiunea, cu adevărat, hidratează.Mă deranjează doar că are, totuși un miros. Nu este înțepător sau neplăcut…dar nici izul meu favorit nu este. Vestea bună e că nu se menține mirosul. Rămâne doar catifeaua. Mult timp.

IMG_20190301_132952.jpg

Gelul de duș o să țină mult la câtă spumă iese dintr-o picătură. Mai pe scurt, e bine. Le vom folosi cu plăcere.

Zic să mergeți și voi la expoziție, la Moldexpo. Dar să vă rezervați câteva ore, căci aveți multe de explorat. Numai la standurile Farmaciei Felicia te poți reține pentru cel puțin o oră. Ți se dau mostre, nici nu reușești să termini testele la o tejghea, că ți se ung mâinile cu o loțiune sidefată, perfectă pentru vară, la alta. Toate consultantele sunt drăguțe, ai sta cu ele la taclale toată ziua. Reducerile sunt ultra! Găsești produse și cu 70% mai ieftine, dar numai la expoziție, așa că mai aveți timp până pe 3 martie să profitați de ele.

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close