Despre copii

Seminarul la care am învățat cum să le pun copiilor limite, într-un mod sănătos, revine cu un nou subiect

La ediția a treia a conferinței MamaPapa Forum, noi, părinții, vom afla care sunt meseriile viitorului și ce trebuie să învețe copilul astăzi, ca să fie om de succes în anul 2030. 

Fetița noastră cea mică împlinise o lună când am mers cu ea, și cu soțul meu, la ediția a doua a conferinței pentru părinți MamaPapa Forum. Unul din speakeri a fost doamna psiholog Ecaterina Murașova, care a explicat într-o formă amuzantă, în același timp, foarte clară, care sunt etapele de dezvoltare a copilului și cum îi punem corect limite.

Doamna psiholog Ecaterina Murașova. Chiar astăzi am cumpărat o carte scrisă de ea: „Trebuie să fie copilăria fericită?”

Citește și: https://www.qood.life/blog/post/Atentie-parinti!-Limitele-stabilite-gresit-pot-trauma-copiii-ka1QB9K8

Seminarul din acea zi ne ajută enorm și astăzi. De aceea, las aici o informație utilă.

MamaPapa Forum vine cu o nouă ediție, dedicată noilor tehnologii și copiilor din generația Z – născuți după anul 2005.

Dima Zițer, doctor în științe pedagogice, practician, fondatorul Școlii de Educație Informală „Апельсин”, autorul best seller-urilor „Eliberarea de educație”, „Arta pedagogică contemporană”, „Despre lipsa de sens a educației adolescenților”: „Dacă vrem să îi pregătim pe copii pentru viitor, trebuie să înțelegem cum e construit prezentul. Vom vorbi despre relația dintre părinți și copiii moderni. Cum construim relații bazate pe încredere, în pofida ritmului nebunesc de viață. 

Natalia Polîgalova : „Copiii de astăzi sunt diferiți. Au o altă memorie, o altă viteză de percepție, chiar și ritmul vorbirii este altul. Și cel mai important, au alte valori. Pun la îndoială că veți putea să îi educați așa cum ați fost voi educați acum 30 de ani. Vom pune în discuție principalele deosebiri legate de copiii Z, vom separa miturile de realitate, vom stabili care este butonul care ne permite să îi disciplinăm și să îi învățăm.” Natalia Polîgalova este fondatoarea centrului „Educația contemporană”. În câteva luni, copiii învață ceea ce școala nu le-a oferit timp de 9 ani, apoi sunt acceptați la cele mai bune universități europene. Natalia a construit un sistem de metode neuropsihologice, care sunt implementate în învățământ, ce le permite copiilor, indiferent de limitele sau, dimpotrivă, înclinațiile naturale, să învețe repede orice disciplină: de la geografia, până la matematică.
Cine mai sunt speakerii de la ediția a treia, din 7 decembrie, aflați aici: https://ru.mamapapa.md/

Tot pe site găsiți bilete!!!

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close