Oameni

Va fi straniu… Va fi excentric… Va fi filosofic…

Privé Fashion Events vine cu un nou show de modă - contemporan, nonconformist și, într-o oarecare măsură, nebunesc. Ediția de toamnă-iarnă se promite mai neordinară și mai futuristică decât precedentele. Oare se mai poate, mă întreb eu? Voi primi răspunsul pe 31 octombrie, la Moldexpo.

16 designeri, 16 colecții. De această dată, organizatorii vor să aducă într-o lumină nouă brandurile care au făcut istorie pe piața moldovenească.

„Vom crea senzația unei teleportări în timp, unde ușile vechi deschid lumi noi…”

Pe 31 octombrie, pe podium vor urca modele îmbrăcate în ținute sport – din cele pe care le purtăm noi în sală, când tragem de fiare sau când stabilim noi recorduri la alergat. Asta da, surpriză! 

Citește și: http://apostrof.md/adevarul-gol-golut-despre-show-urile-prive-fashion-events/

Mai jos, vă propun să vedem numele designerilor care vor participa la a cincea ediție semnată de Privé Fashion Events:

Fortuna Sisters

Colecția de seară (Toamnă/Iarnă 2019/2020), „Delirium”,  are o sursă de inspirație atipică și fascinantă deopotrivă, și anume jocul de lumini și umbre proiectat în lamelele ciupercilor. Acestea sunt reprezentate în colecție prin pliseuri și falduri din stofe fine matlasate, plutirea căror te induc într-o stare de delir.

Plattoni

Plattoni- brandul care aduce pe piața autohtonă haine în stil eclectic – elegante, feminine și pe alocuri cu elemente sport-casual. În colecții se folosesc stofe rigide, în contrast cu cele vaporoase de mătase, croieli geometrice și nuanțe unice.

DiLerry

DiLerry este un brand autohton oficial înregistrat în Moldova, lansat în 2016,  axat pe delicatețe și rafinament, bazându-se pe stofe selecte combinate cu elemente de dantelă franceză care îi evidențiază individualitatea. Creațiile cuprind două linii:  lenjeria în stil chic homewear și ținute de tip classy office, care se încadrează perfect în garderoba unei femei putenice. 

 Sandro Livv – „The luxury of italian tailoring”. Acest brand îți va oferi experiența de a urmări live, pe podium, calitatea și eleganța care i-au adus popularitate și apreciere în toată lumea industriei de modă italiane . Țesătura fină de la cei mai mari producători de stofe din lume, așa cum sunt Vitale Barberis Canonico, Reda, Holland & Sherry, Loro Piana și Cerruti, precum și individualitatea croiului perfect, o să vă cucerească.

Nude Collection

Nude Collection creează ținute de seară pentru femei. Texturile prețioase, paietele și dantela stau la baza creațiilor elegante. Pentru acest sezon designerii Nude Collection promit contrast de stiluri.

Cotton Moldova

Cotton Moldova transformă orice idee în realitate: de la pijamale personalizate, până la sacouri și paltoane made-to-measure. Aici vei găsi o echipă cu experiență, dornică sa te ajute atât pentru mici modificări, cât și pentru conceperea tiparului și croirea unei ținute de la zero. Toate produsele COTTON au un grad ridicat de personalizare, clientul poate să își aleagă țesătura, croiul, dar și alte detalii, inclusiv imprimarea  inițialelor sale pe produsele pe care și le-a comandat.

Yamamay

Yamamay, lansat în anul 2001,  a devenit unul din brandurile italiene lideri pe piața internațională, care oferă lenjerie intimă și costume de baie, dezvoltând o rețea cu peste 700 de magazine în toată lumea. Gama include lenjerie intimă, pijamale, costume de cameră, corsete, costume de baie, îmbrăcăminte de plajă și accesorii. Scopul său este asigurarea consumatorului cu un produs atât glamuros, sexy și elegant, cât și practic, sigur, comod.

Andaleya

Brand-ul Andaleya este despre minimalism, rafinament și eleganță! Ținutele mărcii sunt create pentru femeile moderne preocupate de carieră și stil, iar originalitatea și unicitatea sunt debordante în fiecare creație! Pe lângă participarea la evenimentele fashion din țara noastră, a reușit să bifeze și prezența la prezentări de modă în afara țării. Inga Dobraș, designerul Andaleya, are ca scop cucerirea concursurilor de talie internațională!

Florentino Delure  

Brandul Florentino Delure e un concept ce te aduce în lumea eleganței, luxului și rafinamentului. Showroom-ul creează costume Ready-to-Wear și Made-to-Measure, utilizând țesături de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia. Pe lângă toate acestea, oferă servicii de Fashion Consulting și After Care la nivel înalt. La Florentino Delure se pune accent pe calitate și individualitate, fiecare produs creat în funcție de personalitate și stil de viață. 

Boxing House

Brandul cu experiență în categoria articolelor sport, creat din pasiune pentru sport şi care acordă o deosebită atenție materialelor de înaltă calitate, tehnologiilor moderne şi designului în trend. Magazinele Boxing House pot fi recunoscute după cea mai vastă gamă de  îmbrăcăminte sport, accesorii și echipamente sportive. 

Rodica Nicov

Designerul Rodica Nicov  îmbină  tradițiile cu elementele etno-rock, astfel încât ținutele ei se deosebesc de tot ce se creează la noi în țară și, nu va fi o exagerare să spunem că se deosebesc de tot ce se creează în lume. Țesăturile naturale, cămășile și iile tradiționale fac mariaj bun cu pielea, lanțurile și capsele metalice specifice vestimentației rockerilor. 

Malliny

Brandul cucerește la moment podiumurile din Italia, Marea Britanie și Emiratele Arabe Unite. Orice ținută a brandului este exclusivă și abordarea fiecărui oaspete în show-room-urile Malliny este absolut diferită. Designerul Lilia Bezer îmbracă femeile în ținute spectaculoase oferindu-le siguranță, notorietate și multă extravaganță.

 2Coat

Succesul hainelor 2Coat se datorează unei combinații perfecte de materiale de calitate, din fibre naturale sau în amestec, și un design modern, care e cerut de stilul de viață urban.  Oferă o multitudine de opțiuni care valorifică ținutele casual și smart casual.

MiaBella

MiaBella combină stilul street office cu senzualitatea rochiilor vaporoase create pentru a genera emoție. Dacă vedeta colecției din această vară de la MiaBella  a fost inul, ce a surprins prin curaj și originalitate, atunci colecția de toamnă/iarnă se bazează pe materiale organice si consistente, croieli fine și finisaje impecabile in bogăția de culori ale toamnei. 

                  

Viggo

Viggo este confidentul bărbatului pentru care haina de calitate reprezintă, în aceeaşi măsură, emoţie, plăcere, dorinţă şi extaz. Este partenerul de încredere al bărbatului în fiecare dintre momentele acestuia de glorie: în câştigarea negocierilor, în zilele importante din familie, în vacanţe şi serile în compania celor mai buni prieteni. Designerul brandului Viggo, Cătălin Botezatu pregătește pentru sezonul următor mari surpize și încadrează în colecția sa linii noi și anume outwear și Sport Viggo, satisfăcând astfel dorințele stilistice ale oricărui bărbat.

Ariadna by Diana Voevutki

Străbătută cu fir de pasiune, colecția „Feelings” îmbracă femeia într-o adiere de poveste. Fantastică, cu o energie debordantă, extrem de senzuală și feminină, aceasta își îmbracă aripile si cucerește noi culmi, noi inimi, noi vise….

                                               

Simt o mare bucurie când mă gândesc la faptul că designerii noștri, an de an, grație unor entuziaști cum sunt  fondatorii proiectului de modă Privé Fashion Events, se apropie tot mai mult de public, de oamenii care le-ar purta cu mare drag creațiile. Să ridice mâna acea dintre voi, care a văzut serialul Sex and The City și nu și-a dorit, măcar pentru o secundă, să ajungă măcar în ultimul rând al sălii marilor Fashion Show-uri de la New York sau Paris. Eu, pun mâna pe inimă, deseori mă imaginam undeva, acolo, în sală, urmărind spectacolele de modă. Am avut plăcerea să merg la ediția trecută a Privé Fashion Events și aștept cu nerăbdarea seara lui 31 octombrie. E un eveniment care te rupe de realitate, te cufundă într-o atmosferă magică, unde muzica bună, creațiile vestimentare și decorul mereu suprinzătoare, sunt atribute obligatorii!

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate pe site-ul  https://afisha.md/ru/news/lifestyle?eventId=6895 

Locurile sunt taaaaaaaare limitate. 

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close