Oameni

Victoria Sobor și-a salvat familia de tristețea pandemiei cu ajutorul unei cutii

Cei mai vulnerabili în fața pandemiei au fost mătușile și socrii. Victoria vedea că mai aveau puțin și intrau în depresie. Vârsta înaintată, distanța socială, restricțiile impuse de autorități...toate și-au lăsat amprenta. Și atunci, Victoria, organizatoare de evenimente, a găsit o soluție! Și-a pus familia pe treabă. Împreună creează cutia „Sărbătoare în cutie”

Ideea de a ambala sărbătoarea s-a născut în pandemie. Nu mai comunicam cu prietenii, dar nu am încetat să trăim și să visăm. Locuiam cu toată familia, în fiecare zi, în fiecare oră. Iar în această perioadă treceau zile de naștere, Revelionul, alte evenimente, și eu voiam să aduc dispoziția de sărbătoare în casă. Am gândit acest proiect timp de 6 luni. Cel mai iscusit designer al orașului nostru, Iulia Vanștein (nora mea iubită) a inventat designul cutiei. Katiușa Erema s-a ocupat de partea cea mai complicată – a creat conceptul frunzelor, talismanelor, abțibildurilor, etc. Accesoriile pentru fotografii sunt tăiate manual de părinții mei dragi – socrii Liuba și Vasea. Răsucește hârtiuțele în cutioarele mici mătușa mea iubită Toma. Au strâns acadelele magice pentru voi mult respectații Tatiana Constantinova și Tatiana Alexandrovna – prietenii mei. La crearea cutiei au participat cel puțin 9 oameni, care au împărțit cu voi energia lor pozitivă!”

Noi ținem enorm la tradițiile de familie și pandemia ne-a obligat să avem grijă de părinții noștri și de starea lor psihologică. Soluția am găsit-o în acest proiect interesant. Eu impuneam termene-limită și anumite reguli, iar apropiații mei concurau. Se sunau și se întrebau câte cutii a făcut fiecare. Sărbătoarea mea preferată este Anul Nou, de aceea prima noastră cutie de petrecere este dedicată anume acestui eveniment. Cine știe, poate vor urma și altele, la fel, tematice. Noi deja avem cutii pentru Revelionul 2022, fiindcă nu a rămas mult până atunci, așa că, năvăliți!

Cutia este disponibilă în două limbi: în rusă și în română. Petrecăreții urmează instrucțiunile din cutie și petrec foarte vesel timpul. Au tot felul de provocări. Cutia este ideală pentru sărbătorile de iarnă.  „Sărbătoarea în cutie” a Anului Nou 2022 a zburat deja în Canada, Israel, Uzbekistan, SUA, Ucraina, Rusia. Dacă vă doriți și voi una, găsiți-o pe Victoria Sobor pe Facebook sau Instagram.

Aici: https://www.facebook.com/victoria.sobor

sau

aici: https://www.instagram.com/vicaspartybox/

Vica Sobor
Victoria Sobor

 

Tags
Show More

Related Articles

Lasă un răspuns

Back to top button
Close